Andreea Moraru, de pe coperta AVANTAJE de septembrie: ”Sunt fericită cu viața mea”

Protagonista copertei este Andreea Moraru Berbec, are 34 de ani, mama unei fetițe de 5 ani, profesor de limba engleză.

andreea-moraru-2

Sunt o fire prietenoasa, energica și vesela, ceea ce ma ajuta și în lucrul cu copiii, fiindca sunt profesor de limba engleza la gradinița și la gimnaziu. Lucrul cu copiii nu e deloc ușor, dar satisfacția de a-i auzi pe copii ca vin la cursurile tale pentru ca le place e infinit mai mare și atunci simți ca efortul merita din plin. Cred ca o moștenesc pe mama (educator de o viața), ea e mentorul meu.

M-am cunoscut cu soțul meu pe un „gard… Cum a spus și Ralph Waldo Emerson, „cei care sunt destinați sa se întâlneasca se vor întâlni aparent întâmplator, dar exact când trebuie. Suntem de 12 ani împreuna, iar cuvântul de baza e încrederea. În 2008 a aparut Sandra Nicole Giana, un „cadou în ghetuțe pentru ca s-a nascut de Moș Nicolae.

andreea-moraru-1

Toate experințele de pâna acum mi-au aratat care e calea mea spre un viitor mai bun. În viața trebuie sa facem ce ne place – oamenii ne vor judeca oricum, indiferent de situație. Am învațat sa nu mai fiu ca o carte deschisa pentru oricine. Îmi numar prietenii adevarați pe degetele de la o mâna. Cea mai mare razbunare de care sunt capabila e uitarea și indiferența fața de cei care m-au nedreptațit.

La ședința foto m-am simțit minunat. Deși nu a fost prima mea experința de acest gen, acum a fost deosebita și se datoreaza oamenilor pe care i-am avut în jurul meu. Ei m-au facut sa ma simt ca o „diva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse