Andreea Marin, trofeele Femeia anului 2001 pentru Popularitate și Femeia anului 2011 pentru Consilierea mamelor aflate în dificultate

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Este una dintre cei mai hotarate, energice si luptatoare femei din Romania. Cariera sa impresionanta, devotamentul si bunatatea au adus-o mai aproape de inimile fiecarui roman. S-a implicat ani de-a randul in campanii sociale pentru sanatatea si educatia copiilor si femeilor din Romania si a luptat pentru demnitatea si respectul pe care acesti oameni le merita.

In 2006, devine primul Ambasador al Bunavointei Unicef pentru Romania. In 2008 infiinteaza Fundatia Pretuieste Viata' ce desfasoara in Romania campanii umanitare in sprijinul sanatatii, educatiei si jurnalismului responsabil.

Marturie a angajamentului sau sta cel mai mare proiect adresat mamelor din Romania intitulat „Scoala Mamelor'. Acest proiect a dezvoltat 3 centre de asistenţă şi consiliere la Bucureşti, Ploieşti şi Cluj pentru mamele aflate în dificultate si a infiintat telefonul naţional 116111 cu apel gratuit în Romtelecom şi Cosmote, 7 zile din 7 pentru a pune la dispoziţia femeilor informaţii utile vieţii mamelor şi rezolvării problemelor lor.

In 2011, grija si respectul fata de femeile din Romania ne-au adus impreuna. Ni se alatura in lupta impotriva cancerului la san in calitate de Ambasador Avon Romania Campania pentru Sanatatea Sanilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro