Andreea Marin, sacrificii de dragul fiicei sale: „Mult timp pierdut”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din televiziunea română. Ea a reușit să intre în inima telespectatorilor și pe parcursul carierei sale a avut numeroase proiecte de succes. Cu toate acestea, ea a luat o pauză la un moment dat.

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, sufletistă și familistă. Din dorința de a fi alături de fiica sa, „Zâna' a avut de luat o decizie grea.

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru. Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul.

În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte cu adevărat pentru copilul tău. (…) Eu am renunțat la «Surprize! Surprize!», un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete', a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Ana Violeta nu este singurul ei copil. Nu multă lume știe că Andreea Marin a adoptat, în urmă cu mai bine de 10 ani, un băiat și o fată. Una dintre călătoriile sale în Africa a avut un impact major asupra vieții vedetei, aceasta îndrăgostindu-se de o fetiță Kenya pe care și-a dorit să o ajute.

Motiv pentru care a adoptat-o, chiar dacă acest proces s-a derulat la distanță. La scurt timp, „Zâna’ a luat în custodie și un băiat, însă din China. Chiar dacă nu locuiesc împreună, Andreea Marin și-a arătat suportul financiar și educațional de la distanță. Copiii au ajuns acum doi adulți frumoși.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti’, a declarat Andreea Marin, în urmă cu câțiva ani, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete