Andreea Marin nu se neglijează din acest motiv! Îi dai dreptate?

Andreea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Marin mărturisește că nu petrece foarte mult timp în fața oglinzii. Deși nu pune foarte mult preț pe aspectele superficiale, vedeta este de părere că este absolut necesar să se îngrijească. De ce, vă întrebați?

„Nu sunt genul de femeie care să stea toată ziua în oglindă. Am prea multe pe cap ca să am atâta timp la dispoziție.

Sunt atentă să nu îmi agresez tenul folosind mult prea multe produse, în loc să aleg ceea ce mi se potrivește. 

Sunt atentă pentru că pun întrebări, pentru că îmi pasă, nu mă las păcălită de ambalaje”, a declarat Andreea Marin, pentru Libertatea.

Andreea Marin nu se neglijează din acest motiv! Îi dai dreptate?

În același interviu, fosta prezentatoare de televiziune menționează și perioadele dificile parcurse, perioade în care nu și-a mai făcut timp pentru ea.

„M-am neglijat în perioadele în care nu am fost bine cu sufletul și asta nu a fost o treabă înțeleaptă.

Mi-am revenit în momentul în care am înțeles că primul om de care trebuie să am grijă sunt eu.

Dacă eu nu sunt bine, nici copilului meu nu îi este bine. Dacă eu nu sunt echilibrată, dacă eu nu sunt un om care se respectă, ce va învăța copilul meu de la mine?

Deci cumva, deși copiii noștri sunt sufletul și prioritatea noastră, totuși noi suntem primul model pentru ei.

Deci trebuie să avem grijă de noi, să ne iubim și pe noi”, a declarat, pentru aceeași sursă menționată anterior, Andreea Marin.

Andreea Marin, despre fiica ei Violeta: „E un copil tare dulce, tare bun”

Andreea Marin vrea ca fiica ei să cunoască atât valoarea muncii, cât și a banilor. Vedeta TV o educă pe Violeta după un set de valori stricte, așa cum, de altfel, a fost și ea crescută.

„E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea.

Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Libertatea.

Deși este unica ei fiică, vedeta nu se abate de la principiile pe care și le-a stabilit în ceea ce o privește pe Violeta.

„Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului.

Așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a explicat fosta prezentatoare TV.

Andreea Marin: „Sunt o mamă destul de strictă”

„Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate.

Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor.

Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a mai declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Violeta este fiica Andreei Marin din fostul ei mariajul cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

În prezent, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia.

Foto: Instagram

Citește și: 

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Comediantul Kevin Hart, tată pentru a patra oară! Soția actorului este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete