Andreea Marin, mesaj emoționant de ziua fiicei sale, Ana-Violeta: „Habar nu am când…”

Este o zi mare în viața uneia dintre cele mai cunoscute femei din România, Andreea Marin. Ana-Violeta, fiica sa, își aniversează astăzi ziua onomastică, iar mama sa a postat un mesaj cu adevărat emoționant pe rețelele de socializare.

Andreea Marin are toate motivele să fie o mămică mândră. Fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. a devenit o adevărată domnișoară, însă sufletul de mamă nu poate uita momentele alături de ea când era un ghem de om și mirosea a bebeluș.

Motiv pentru care, azi cu ocazia onomasticii, Andreea Marin a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Ana-Violeta de când era o micuță dulce care abia dădea cu năsucul de viață. Alături de fotografie, fosta „Zână a Surprizelor' a postat un mesaj extrem de emoționant la care au reacționat o mulțime de fani.

„Habar nu am când au trecut anii… Dar cel mai drag sentiment al vieții mele e tot somnul Anei-Violeta la pieptul meu, inimă lângă inimă, cu capul rezemat de umărul meu, cu grijă să respir încet, să nu risipesc somnul adânc și un vis… La mulți ani, Ana, oriunde ai fi!', a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Ana-Violeta are, acum, 14 ani, iar părinții săi au ținut-o departe de camerele de filmat. Cu toate acestea, atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică au mai „scăpat' câteva imagini cu frumoasa domnișoară.

În această vară, artistul a plecat în vacanță cu actuala sa soție, Lavinia Pîrva și cu cei trei copii, Radu Ștefan, Violeta și mezinul Alexandru. Tânărul student la actorie a postat pe rețelele de socializare o poză în care apare alături de sora lui.

Violeta Bănică a atras toate privirile, poartă o rochie mulată în partea de sus, largă în partea de jos, dar și sandale cu toc. Este machiată discret și are părul pe spate. Se poate observa că este la fel de înaltă ca fratele ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete