Andreea Marin, mărturie emoționantă despre relația cu sora ei

Andreea Marinn este cunoscută pentru discreția cu care își protejează familia. Există însă detalii din viața ei care sunt cunoscute publicului. Câteva dintre acestea au fost dezvăluite în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D.

Un punct sensibil din viața vedetei TV este pierderea mamei, când Andreea Marin nu avea nici 10 ani. Tragedia a lăsat în urmă un tată îndurerat și doi fetițe, născute la distanță de 4 ani. Andreea Marin, în calitate de soră mai mare, a simțit din acel moment că trebuie să aibă grijă de micuța Cristina, care avea doar 4 ani.

„Înainte să împlinesc 10 ani am devenit om mare'

„Mi-am crescut sora mai mică așa cum am putut', declara cu ceva timp în urmă în cadrul unui interviu, iar acum a avut ocazia să explice mai multe despre relația celor două surori. „Am avut un sentiment de protecție extrem de puternic, pentru că sora mea era atât de mică, o vedeam atât de fragilă. N-a fost ușor, mai cu seamă pentru că tatăl meu, la acea vreme, nu era deloc puternic. Pierderea mamei l-a rănit cumplit.

Rămăsese cu două fete mici, îi era foarte greu. Plângea în fiecare seară, mi-amintesc momentele acelea, iar eu încercam să fiu matură. Încercam să echilibrez situația aceasta din casă. Deși eu credeam că sunt în stare de orice, nu știu cât am reușit. Am rămas mereu în picioare, mereu energică, mereu cu voie bună, mereu protejându-i pe cei dragi. Dar eu eram un copil în interiorul meu. Chiar dacă eu mă credeam un om mare.

Și undeva, mai târziu, la maturitate, lucrurile astea se decontează. Când un copil nu-și trăiește copilăria în ritmul firesc, rămâne un gol. Am ajuns la maturitate și nu trăisem niște etape de viață. A fost un dezechilibru, am avut nevoie și de un terapeut să mă ajute să-mi recapăt copilăria furată de destin'.

Citește și: Cum arată și ce pasiuni are fiica Antoniei?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete