Andreea Marin i-a făcut zile amare mamei vitrege. Cum a reacționat vedeta când tatăl ei s-a recăsătorit

Andreea Marin a rămas fără mamă la vârsta de 9 ani, după ce aceasta i s-a stins din viață în brațe. Vedeta a povestit ce relația are cu mama ei vitregă și cum a reacționat când tatăl ei s-a recăsătorit.

Pentru cancan.ro, Andreea Marin a povestit că a suferit enorm când mama ei i-a murit în brațe. Violeta Marin avea doar 36 de ani când s-a stins din viață, iar fiica ei avea numai 9 ani.

„Eram un copil, ca familie am fost foarte fericiți, cu toții, până la acel moment dramatic. Când îți vezi mama părăsind viața, în brațele tale la nouă ani, ea având 36 doar, n-are cum să fie o treabă ușoară. Și n-ai cum să înțelegi, nu ai cum să fii de acord că asta e o normalitate.'

„Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă'

Și a continuat: „Nici acum nu mi se pare normal că mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, atât pentru mine, cât și pentru ea. Însă, cumva, te împaci cu soarta și tot ce am construit eu, în viața mea de matur, a pornit de la mama mea, totul i-a fost dedicat. Totul a fost gândit cu sufletul la ea și cu privirea către cer. Tot acest tumult din mine mi-a dat o forță incredibilă. Deci cumva a existat un sens. Viața mea a căpătat un alt sens pornind de la acel moment.

Desigur că tare bine ar fi să nu fie nevoie de lucruri dure în viața noastră, ca să ne găsim un sens. Dar așa cum s-a întâmplat treaba în viața mea, am încercat să dau un sens, apoi, ca om matur, un sens bun, un sens pozitiv pierderii mamei mele. Am construit, plecând de acolo. Puteam alege să rămân în genunchi. Desigur că au fost și momente de depresie în viața mea. Nu poți să treci ușor prin așa ceva, oricât ajutor ai avea. Pentru că tata mi-a fost alături, bunicii, adică oamenii dragi. Dar ușor nu e.'

„Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești!'

După ce a rămas văduv, tatăl Andreei Marin a decis să își refacă viața alături de Reneta, o femeie extrem de frumoasă, după cum a descris-o vedeta. Fosta prezentatoare a mărturisit că i-a făcut uneori și zile amare, pentru că era un copil foarte neastâmpărat.

„La început, normal, cauți să înțelegi. Dar era foarte frumoasă. Noi, ca și copii, ne-am îndrăgostit de frumusețea ei, la început. Apoi om fi făcut noi și obrăznicii. I-om fi făcut noi și viața amară, din când în când. Eu, cel puțin, eram un fel de Nică din Humulești!'

Tatăl Andreei Marin s-a stins din viață în primăvara anului 2016, la vârsta de 69 de ani, după ce a suferit un infarct. Vedeta știe că prezența mamei în viața unui copil este foarte importantă, astfel că încearcă să o susțină cât de mult poate pe fiica ei Violeta.

„Sfatul unei mame e neprețuit. Dragostea ei, îmbrățișarea ei, toate aceste lucruri. Am fost, totuși, un copil norocos. Mai târziu, după ani, tata s-a recăsătorit și tot «mamă» îi spun mamei mele, care poate ne privește.

Ea este la Roman, în Neamț. Și există această expresie «mamă vitregă», pentru mine n-a fost așa. Am avut parte de un om minunat alături. Și care a continuat să-mi fie alături și când am plecat la facultate, venea cu bocceluța, cu papa bun de acasă și cu sfaturi bune. Cumva n-am fost total văduvită, ci doar pe o perioadă de timp, de lipsa unei femei cu toate gândurile bune alături de mine', a povestit vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete