Andreea Marin, detalii despre relația cu iubitul ei: „Odată cu trecerea timpului începi să…”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De-a lungul timpului, „Zâna' a oferit publicului său multe surprize atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Pentru anul 2022, Andreea Marin și-a propus să realizeze mai multe proiecte, dar și să aducă echilibru în viața sa personală.

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul unui interviu detalii despre cum arată relația perfectă, mai ales după ce s-a zvonit că s-ar fi căsătorit cu Adrian Brâncoveanu în secret, mai ales după ce fanii au observat un inel pe deget care părea a fi verighetă.

„Așa cum este relația mea astăzi cu fiica mea și partenerul meu de viață. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, pe mine viața asta m-a învățat, din păcate, dar la vârsta maturității de azi și în acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu, avem cu toții mare nevoie de pace în suflet, înainte de orice altceva', a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

„Zâna' nu a vrut să dea detalii despre modul în care decurge povestea de dragoste dintre ea și partenerul său și nici despre cum gestionează conflictele care apar între ei. Prezentatoarea și-a exprimat părerea la modul general, pe baza experiențelor trecute.

„Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său. Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă, aceasta este greșeala des întâlnită și e păcat. Dar odată cu trecerea timpului începi să vezi și să înveți', a mai spus „Zâna' în interviu.

Planurile Andreei Marin pentru anul 2022 sunt foarte bine puse la punct. Organizată din fire, aceasta a dezvăluit doar că vor fi multe surprize, însă vor fi spuse toate la timpul lor.

„Surprizele sunt surprize, nu le pot deconspira, dar aveți încredere că vă voi surprinde și anul acesta în mod plăcut, asta e important. La categoria proiecte care pot fi mărturisite, vă pot spune, pe scurt, că noul Creative Hub Voice&Visibility, proiectul meu de suflet, în care am investit mult – minte, inimă și multă muncă puse în slujba lui timp de 2 ani spre în a-l clădi în pas cu vremurile și cu tehnica performantă necesară domeniului meu – e destinat creativității și am planuri mari spre a-l face să înflorească în acest an, deși încă de la deschidere a făcut o treabă minunată, în ciuda celor doar câteva luni de la lansare și a pandemiei care pune piedici tuturor.

De la tot ce ține de comunicare și conturare a imaginii, până la proiecte social – umanitare gândite și implementate de noi, cursuri, conferințe și întâlniri inedite, lansări și evenimente speciale, până la intimitatea evenimentelor private sau corporate ce nu-și doresc o reflectare publică, toate vor înflori în acest spațiu minunat și inedit. Transmisiunile și filmările sau ședințele foto profesionale ce vor lua naștere la Hub, campaniile gândite de noi și toate ideile frumoase și îndrăznețe vor contura un 2022 greu de uitat, negreșit.

De asemenea, Fundația Prețuiește Viața își continuă misiunea de a sprijini oameni aflați în momente de cumpănă sau tineri talentați, fiecare donație ne ajută să împlinim vise, căci voința și forța de a mișca lucrurile în direcția bună avem.

În altă ordine de idei, mă pregătesc deja și să vă surprind și cu proiecte internaționale, imediat ce le dăm startul, le veți cunoaște, sunt onorată să fiu Ambasador al unor cauze în care cred. Și alte surprize vor veni, dar deocamdată, tac mâlc', a mai declarat celebra prezentatoare pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete