Andreea Marin, despre iubitul ei și despre ce crede despre o a patra nuntă

Într-un interviu oferit publicației online Click!, Andreea Marin a vorbit deschis despre partenerul ei de viață, dar și despre opinia ei privind o nouă căsătorie.

Vedeta de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

Fosta prezentatoare TV a trecut prin trei mariaje. În anul 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu directorul de marketing Cristian Gheorghiță. Trei ani mai târziu, în 1998, cei doi s-au despărțit.

Cu o carieră înfloritoare, Andreea Marin și-a continuat viața, iar, în anul 2006, s-a căsătorit cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

Un an mai târziu, în 2007, Andreea a devenit mama unei fiice, Ana Violeta. În 2013, cuplul a divorțat însă menține legătura, pentru amândoi pe primul loc fiind creșterea fiicei lor.

După divorț, Andreea l-a cunoscut pe cel de-al treilea ei soț, Tuncay Öztürk. Relația au oficializat-o în 2014, separându-se doi ani mai târziu, în 2016.

În prezent, vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, alături de care este împlinită și fericită.

„Sunt de aproximativ trei ani cu un om minunat, alături de care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a mărturisit vedeta, în urmă cu ceva timp, pentru OK! Magazine.

„Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie”, a declarat Andreea Marin pentru Click.ro.

Andreea Marin, despre iubitul ei și despre ce crede despre o a patra nuntă

În ceea ce privește o patra căsnicie, acesta a spus: „Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc?

Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”.

Își mai dorește vedeta un copil?

Vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni iar mamă. „Da, mi-aş mai dori un copil şi asta pentru că am deja un copil reuşit şi înseamnă că am nişte ingrediente bune de pus acolo”, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin (44 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o mulți ani la rând, s-a bucurat de un imens succes.

Foto: Instagram / Libertatea.ro

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit: Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori, dar…

Sunt împreună din liceu, dar au ajuns să doarmă separat. Andreea Bănică a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei: Nu e ușor să…

La 61 de ani, un celebru actor va deveni din nou tată! Soția lui este însărcinată: Sunetul acestei inimi puternice mă face…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete