Andreea Marin, despre iubitul ei și despre ce crede despre o a patra nuntă

Într-un interviu oferit publicației online Click!, Andreea Marin a vorbit deschis despre partenerul ei de viață, dar și despre opinia ei privind o nouă căsătorie.

Vedeta de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu.

Fosta prezentatoare TV a trecut prin trei mariaje. În anul 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu directorul de marketing Cristian Gheorghiță. Trei ani mai târziu, în 1998, cei doi s-au despărțit.

Cu o carieră înfloritoare, Andreea Marin și-a continuat viața, iar, în anul 2006, s-a căsătorit cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

Un an mai târziu, în 2007, Andreea a devenit mama unei fiice, Ana Violeta. În 2013, cuplul a divorțat însă menține legătura, pentru amândoi pe primul loc fiind creșterea fiicei lor.

După divorț, Andreea l-a cunoscut pe cel de-al treilea ei soț, Tuncay Öztürk. Relația au oficializat-o în 2014, separându-se doi ani mai târziu, în 2016.

În prezent, vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, alături de care este împlinită și fericită.

„Sunt de aproximativ trei ani cu un om minunat, alături de care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a mărturisit vedeta, în urmă cu ceva timp, pentru OK! Magazine.

„Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie”, a declarat Andreea Marin pentru Click.ro.

Andreea Marin, despre iubitul ei și despre ce crede despre o a patra nuntă

În ceea ce privește o patra căsnicie, acesta a spus: „Ce pot să spun? Nu mai cred în acte. Ce poate să facă un act când doi oameni se iubesc?

Contează compabilitatea dintre ei, în ultimă instanță asta e important”.

Își mai dorește vedeta un copil?

Vedeta nu exclude posibilitatea de a deveni iar mamă. „Da, mi-aş mai dori un copil şi asta pentru că am deja un copil reuşit şi înseamnă că am nişte ingrediente bune de pus acolo”, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin (44 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o mulți ani la rând, s-a bucurat de un imens succes.

Foto: Instagram / Libertatea.ro

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit: Puteam să mă mărit până acum de o grămadă de ori, dar…

Sunt împreună din liceu, dar au ajuns să doarmă separat. Andreea Bănică a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei: Nu e ușor să…

La 61 de ani, un celebru actor va deveni din nou tată! Soția lui este însărcinată: Sunetul acestei inimi puternice mă face…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete