Andreea Marin, despre fostele ei mariaje: „Dragostea o trăiesc la timpul prezent”

De aproximativ trei ani, Andreea Marin (45 de ani) și Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Marin, despre fostele ei mariaje: „Dragostea o trăiesc la timpul prezent”

Perechea locuiește deja de ceva timp împreună, iar de curând, într-un interviu oferit revistei VIVA!, vedeta a vorbit deschis despre fostele ei mariaje.

Andreea a mărturisit că nu are „nostalgii din acest punct de vedere” și că sunt numeroase circumstanțele care construiesc o relație solidă și de lungă durată.

„Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor.

Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă.

În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă.

Dragostea o trăiesc la timpul prezent”, a declarat Andreea Marin, pentru VIVA!, citează Libertatea.

În 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 au divorțat.

În 2006, prezentatoarea de televiziune s-a căsătorit cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin este mama unei fiice, Ana Violeta (11 ani), din căsnicia cu acesta. În 2013, fostul cuplu a divorțat însă cei doi mențin legătura, pentru amândoi pe primul loc fiind creșterea fiicei lor.

După divorț, Andreea l-a cunoscut pe cel de-al treilea ei soț, Tuncay Öztürk. Relația au oficializat-o în 2014, separându-se doi ani mai târziu, în 2016.

În continuarea aceluiași interviu menționat anterior, Andreea Marin a dezvăluit ce a atras-o cel mai mult la actualul ei partener de viață.

„Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior”, a mai spus Andreea, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete