Andreea Marin, declarații după ce fanii au speculat că s-a căsătorit cu Adrian Brâncoveanu: „Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire”

Andreea Marin a făcut declarații despre viața ei personală. Recent, fanii au speculat că vedeta s-ar fi căsătorit cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi au sărbătorit cinci ani de relație.

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a publicat pe contul personal de Facebook câteva fotografii cu ea și iubitul. Foarte rar se afișează împreună, dar de data aceasta au avut un motiv: au împlinit 5 ani de relație. Fanii au crezut că s-au căsătorit, chiar le-au urat „Casă de piatră'.

Ea nici nu a infirmat, nici nu a infirmat, însă recent a dezvăluit cât de importanți sunt pentru ea Adrian Brâncoveanu și Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr.

„Din dragostea de viață, de oameni, și o mare parte din hrana mea e spirituală sau o iau din natură, e o sursă inepuizabilă pentru mine de energie pozitivă. Copilul meu e o motivație extraordinară de a trăi frumos și demn, partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire.

Oamenii pe care îi întâlnesc datorită muncii mele, care e totodată și pasiune pentru mine, mă îmbogățesc sufletește și e mare lucru să mă simt împlinită muncind', a spus vedeta pentru libertateapentrufemei.ro.

andreea-marin-declaratii-adrian-brancoveanu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Despre Violeta, vedeta a mai adăugat: „Îmi seamănă uimitor de mult. E pasiune, e dorința de a depăși limite, sensibilitate și suflet candid. E tare descurcăreață, inteligentă, învață foarte bine și sunt tare mândră de ea', a completat fosta prezentatoare TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete