Andreea Marin a vorbit despre bărbatul din viața ei: „Mă sprijină în fiecare zi”

Andreea Marin

Recent, într-un interviu oferit Revistei VIVA!, Andreea Marin a vorbit despre creșterea fiicei sale în vârstă de 11 ani, dar și despre bărbatul care-i este aproape în această frumoasă aventură.

Andreea Marin, despre bărbatul din viața ei: „Mă sprijină în fiecare zițț

„Un copil e o lume întreagă și ea se clădește sub ochii tăi, tu, ca părinte, fiind în mare parte artizanul acestei lumi cu un imens potențial. E o mare responsabilitate și o mare împlinire, totodată.

Dar întâmplarea face ca eu să nu mă simt singură. Am alături de mine un om care îmi umple sufletul și care mă sprijină în fiecare zi, Adrian.

Sunt fericită cu ei doi alături, cu gospodăria și grădina noastră plină de animale pe care le iubim. Cu această armonie de acasă.”

„Violeta e foarte ambițioasă și mă bucură lucrul acesta. E la fel de bună la toate, dar va trebui să aleagă. O văd înclinată spre actorie. Da, și mă bucur”, a mai adăugat vedeta TV despre fiica ei.

Despre despărțirea de tatăl Violetei, Ștefan Bănică Jr., și despre efectul avut asupra fiicei sale, prezentatoarea TV a mărturisit:

„Nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns.

Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât compromisul.

Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important.”

Foto: Facebook

Citește și: 

Cum se înțelege Lidia Buble cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion: „Îi consider frați mai mici'

Cum păstrează Oana Roman romantismul în cuplu. Acesta pare să fie secretul unei relații fericite

Laura Cosoi a călătorit cu fiica de un an în China! Drumul a durat aproape 15 ore

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete