Andreea Mantea, dezvăluiri despre relația strânsă cu bunica ei, chiar și după moartea acesteia

Dincolo de luminile reflectoarelor și de alura de divă perfectă, Andreea Mantea ascunde povești de viață emoționante. Un loc aparte îl ocupă bunica ei, cu care are o relație apropiată chiar și acum, în ciuda faptului că nu mai trăiește.

Invitată în cadrul emisiunii„În oglindă', Andreea Mantea a vorbit despre viața, alegerile și zvonurile care i-au marcat cariera. În același timp, a vorbit și despre persoanele importante din viața ei. Dintre acestea, bunica ei ocupă  un loc aparte.

Vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii „În Oglindă' că aceasta a învățat-o toate lecțiile importante din viață. Cel mai bun sfat pe care aceasta l-a primit a fost: „să fac ceea ce-mi place, să fac ceea ce mă face fericită, să îmi iau o casă a mea, că n-o să știu niciodată peste ce bărbat dau, care o să bea, care o să mă dea afară din casă și n-am unde să mă duc, să nu mă duc la mama și să am casa mea'.

„M-am ghidat toată viața după…'

Andreea a povestit că sfaturile bunicii au devenit propriul Decalog. „Eu le am pe acelea și nu ies din ele. Oriunde intri și orice faci, saluți de la primul om până la ultimul. Vorbești cu toată lumea, nu te uiți în altă parte, te uiți în ochii omului, pentru că se numește respect. Nu mormăi, deschizi gura și vorbești cu el. Nu vrei să vorbești cu el, pleci, nu stai. Nu stai să vorbești urât cu cineva, nu stai. Dacă vrei să vorbești cu el, bine. Dacă nu, nu. M-am ghidat toată viața după toate lucrurile astea pe care le-am văzut la ea.'

„N-avem voie să mai simțim'

Bunica Andreei nu mai trăiește, însă, spune Andreea, că este mândră de nepoata ei. „Este, îmi spune, vorbim. Vorbesc cu ea non-stop. Dacă eu simt nevoia să mă urc în mașină și să mă duc la mormântul ei s-o întreb ceva sau doar s-o vizitez, mă duc. La începuturi, efectiv mă duceam și stăteam cu ea în cimitor, că era ger, că era cald, că era noapte. Mă duceam și stăteam și vorbeam cu ea tot.'

Vedeta mărturisește că i se spunea că exagerează, însă ea a explicat: „noi n-avem voie să mai simțim, că am înnebunit. Noi n-avem voie să mai suferim, să mai plângem, că suntem traumatizați, n-avem voie să mai avem trăiri', a concluzionat ea.

Citește și: Denise Refai este o altă persoană fără machiaj

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete