Anunțul făcut de Andreea Mantea la 7 luni de când prezintă „Casa iubirii”. Ce se întâmplă cu show-ul matrimonial de la Kanal D

Caravana „Casa iubirii' şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul.

Caravana „Casa iubirii' pleacă prin ţară în căutarea celor care îşi caută dragostea adevarată! După şapte luni în care celebrul reality show a ţinut milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane cu întâmplări cotidiene emoţionante şi poveşti de dragoste pline de tensiune, echipa emisiunii pleacă prin ţară ca să îi găsească pe acei care au curaj şi inspiraţie să răspundă provocarii celui mai frumos sentiment: iubirea. 

Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Bucureşti sunt orasele în care toti cei care îşi doresc să participe la show-ul televizat sunt invitaţi să vină la casting.

Andreea Mantea, amfitrioana reality-ului, va fi alături de cei care aspiră să ajungă în Casa iubirii', cu experienţa sa de viaţă, cu emoţie uriaşă şi cu dorinţa ca toti cei care îi calcă pragul în Casa Iubirii' să rămână cu ceva semnificativ din această călătorie care le poate schimba acestora viaţa.

„Mai devreme sau mai târziu vei ajunge să iubeşti cu patimă, pentru că de iubire nu scapă nimeni. Decât să te pe nepregatite, mai bine bate tu la uşa ei.  se deschide şi la tine în oras! Vino să îţi faci noi prieteni, să trăieşti aventura vieţii tale şi să-ţi găseşti marea iubire!', îi îndeamnă Andreea Mantea pe toţi cei care îşi doresc să participe la show-ul televizat.

manteaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Condiţia pentru participarea la casting este ca potenţialii concurenţi să fi împlinit 18 ani şi să-şi dorească să intre într-o competiţie în care tot ceea ce conteaza e iubirea şi modul în care te raportezi la celalalt.  Pe viitorii concurenţi de la Casa iubirii' îi aşteaptă o experienţă cu totul specială, o competiţie cu ei înşişi în primul rând, la capătul careia vor exista doar doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. Reamintim ca în fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele din fiecare duminică, sunt aleşi de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care au parte atât de recunoaşterea publicului, cât şi de un premiu de 5.000 de lei.

Reality show-ul Casa iubirii', prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni pâna vineri, de la 10:00 si 16:30, şi sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi 19:00.

Mai multe informaţii despre caravana Casa iubirii', concurenţii reality-show-ului şi Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesand: kanald.ro .

Castingul se va desfaşura în urmatoarele oraşe şi zile, după cum urmează:

 Timişoara: 21 -22 octombrie ( În Timişoara, castingul se desfaşoară la hotel Boavista, în intervalul orar 11:00 – 19:00)

Craiova: 24 octombrie (la Craiova, castingul se desfaşoară  la hotel Prestige, în intervalul orar 10:00 – 19:00)

 Iaşi: 28-29 octombrie

 Galaţi: 31 octombrie

 Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

 Bistriţa: 7 noiembrie

 Constanţa: 11-12 noiembrie

 Braşov: 17-18 noiembrie

 Sibiu: 19-20 noiembrie

 Bucureşti: 23-26 noiembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete