Andreea Ibacka și Cabral au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Andreea Ibacka și Cabral vor deveni, în curând, din nou, părinți. După câteva tachinări în legătură cu genul celui de-al doilea copil, Andreea a dezvăluit dacă Namiko va avea o surioară sau un frățior.

Când Andreea Ibacka își dorește ceva, face tot posibilul să se îndeplinească. Dovadă stă și filmulețul postat pe rețelele lor de socializare, în care aceasta încearcă să îi dea marea veste lui Cabral. Însă el refuză, motivând că nu vrea să știe dinainte. Până la urmă, după mai multe încercări, Andreea reușește să-l anunțe pe cunoscutul prezentator dacă vor avea un băiat sau o fată.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dezvăluire cu confetii

Pe cât de amuzant este filmulețul realizat de cei doi, cu încercările Andreei de dezvăluire a genului, pe atât de emoționant este.  „HE or SHE? Andreea Ibacka a pus piciorul în prag… N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti… de o anume culoare', a scris Cabral pe conturile sale. Reacțiile au fost delicioase. Și Mihaela Rădulescu a comentat, spunând că „așa îți trebuie dacă ți-ai luat femeie leoaică'. Într-un alt comentariu cei doi remarcă: „Ador umorul vostru, face atâta bine unei relații de cuplu'. Iar altcineva a recunoscut: „Băi Cabral din cauza ta am stat numai pe telefon zilele astea, eram curioasa rău, bravo Andreea'.

Cabral, tată (tot de) fetiță sau băiețel?

Tată a două fete, Cabral a fost complet luat prin surprindere când confetti aruncat de Andreea în cada în care se afla soțul ei s-a dovedit a fi de culoare albastră. Așadar, cei doi vor deveni și părinți de băiat. Acesta va veni pe lume la toamnă, la sfârșitul lunii septembrie sau începutul  lunii octombrie.

„Până la urmă, eu cred că cu asta trecem și cu asta rămânem în viață. Nu cu ce mașini am avut, cu ce vacanțe de 18 stele plus, ci cu momentele acestea extrem de intense', a mai povestit Cabral în emisiunea „Vorbește lumea'.

Citește și: În ce relații este Andreea Bălan cu părinții iubitului ei?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete