Andreea Ibacka, secretul siluetei sale din timpul sarcinii. „…Din când în când”

Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară, urmând ca în curând să devină din nou mămică.

Actrița din serialul Adela, difuzat la Antena 1, a vorbit într-un interviu acordat revistei Unica despre perioada sarcinii, dar și despre cum a reușit să se mențină într-o formă de invidiat.

Ea a declarat că, așa cum s-a întâmplat atunci când a fost însărcinată cu cealaltă fetiță, Namiko, și acum se consideră o norocoasă. „Au existat câteva stări mai proaste în câteva dimineți din primul trimestru – clasicele grețuri, câteva migrene -, dar nimic cu adevărat notabil. Cu somnul stau însă cam prost. Teoria spune că organismul mă pregătește pentru ce urmează, oferindu-mi treziri dese și chiar insomnii. Dar, eu eram deja pregătită, foc de pregătită. Aș fi preferat să dorm în aceste câteva luni', a precizat Andreea.

În ceea ce privește silueta de invidiat pe care o are, ea a spus că nu a ținut vreo dietă specială. „Nu-mi stă capul la diete și nici nu sunt îngrijorată în privința aceasta. Încerc să mănânc cât mai sănătos, dar recunosc că mai și trișez din când în când. La fel ca la prima sarcină sunt mare fană supe și ciorbe și prefer acriturile în fața dulciurilor (să nu mă recunosc, nu alta!)', a explicat soția lui Cabral.

În același timp, Andreea Ibacka este relaxată cu privire la felul în care va decurge viața în familia ei după nașterea noului copil: „Cu mintea «odihnită» de acum îmi dau seama că primele patru-șase luni cu bebe sunt chiar lejere, de încălzire. Deși, pe moment, la primul copil fiind, aproape toți avem senzația că fizic nu poate fi vreodată mai greu de atât', a mai declarat ea pentru Unica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete