Andreea Ibacka, primele declarații din spital. I-a transmis un mesaj soțului ei: „Eu nu mai sunt…”

Andreea Ibacka a adus pe lume cel de-al doilea copil. Ea și Cabral sunt acum părinții de pereche. Actrița din serialul „Adela' a făcut primele declarații după doar două zile de la naștere.

Andreea Ibacka se poate declara o mămică fericită și împlinită. Marți, 5 octombrie, frumoasa soție a lui Cabral a intrat în travaliu și a mers la spital pentru a „livra' băiețelul. Ea le-a mulțumit fanilor săi de pe Instagram pentru numeroasele mesaje pe care le-a primit. Actrița a născut un băiețel sănătos de 3420 grame și 52 de cm și abia așteaptă să se externeze.

„Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și sincere și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut da, Cabral eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine', a declarat Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

Din nefericire, situația pandemică îl împiedică pe Cabral să meargă în vizită la soția sa, însă ea a povestit că sunt bine amândoi, atât ea, cât și bebelușul și abia așteaptă să meargă acasă lângă soțul ei și Namiko, surioara mai mare.

„Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea, am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, m-a adus soțul, sunt singură la maternitate, dar suntem foarte bine atât eu cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. Bebe e incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, adică cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant', a mai spus actrița.

Andreea IbackaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea și Cabral Ibacka și-au dorit foarte mult încă un copil. Astfel, simpaticul prezentator TV a devenit tată pentru a treia oară. Cu toate acestea, el a declarat că și de data aceasta a fost invadat de emoții puternice.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…’, a scris Cabral pe Facebook.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete