Andreea Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina

Andreea și Cabral Ibacka sunt unul dintre cele haioase cupluri din showbiz. Au o creativitate debordantă și aleg mereu să anunțe cele mai importante momente din viețile lor într-o manieră inedită.

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Andreea Ibacka a făcut anunțul privitor la ziua în care va naște în același stil caracteristic. A postat o imagine pe rețelele de socializare de la job, cu textul: „Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta (n.r. – de actriță) și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni.
Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc.'

Dacă toate lucrurile merg conform planului, asta ar însemna că băiețelul așteptat de Andreea, Cabral și surioara lui, Namiko, va veni pe lume pe 30 septembrie.

„Mă simt mai frumușică'

De altfel, Andreea a publicat și câteva imagini emoționante alături de cei dragi ai ei, alături de un text emoționant:

Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă.

O pereche unică

De-a lungul timpului, Andreea și Cabral au pus la cale tot felul de momente emoționante sau amuzante, pe care le-au și împărtășit în mediul online.

Cea mai recentă „ispravă' a Andreei a fost să sară gardul casei, pentru că rămăsese blocată cu fetița în curte. Cabral a fost anunțat de un vecin, iar întâmplarea a devenit una dintre cele mai amuzante povestiri ale celor doi.

AndreeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Citește și: Adriana Trandafir și-a pierdut fiul la divorț

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete