Andreea Ibacka a născut! Cabral a făcut marele anunț: „E băiat și…”

Andreea Ibacka este mămică pentru a doua oară. În cursul dimineții de marți, 5 octombrie, frumoasa actriță din serialul „Adela' a mers împreună cu soțul ei la spital, deoarece se afla în travaliu.

Andreea Ibacka l-a făcut pe Cabral tată pentru a treia oară. El mai are o fată dintr-o relație anterioară, iar cu frumoasa actriță o are pe Namiko. Cel de-al doilea copil al cuplului este un băiețel.

Cu un simț al umorului deosebit, Cabral și-a filmat soția în drum spre spital purtând un dialog delicios, deși pe chipul Andreei se citeau emoțiile care îi invadaseră sufletul.

Cabral: „Unde mergem noi acum? Spune!’
Andreea: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.’
Cabral: „Ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere. Tu să faci copilul.’, a glumit el.

Nu a durat mult până când Cabral a fost invadat și el de emoții puternice, în ciuda faptului că a mai trecut deja de două ori prin această experiență. El și-a anunțat fanii de pe Facebook că Andreea a născut un băiețel sănătos și de asemenea, frumoasa actriță se simte bine.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…', a scris Cabral pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete