Andreea Ibacka a născut! Cabral a făcut marele anunț: „E băiat și…”

Andreea Ibacka este mămică pentru a doua oară. În cursul dimineții de marți, 5 octombrie, frumoasa actriță din serialul „Adela' a mers împreună cu soțul ei la spital, deoarece se afla în travaliu.

Andreea Ibacka l-a făcut pe Cabral tată pentru a treia oară. El mai are o fată dintr-o relație anterioară, iar cu frumoasa actriță o are pe Namiko. Cel de-al doilea copil al cuplului este un băiețel.

Cu un simț al umorului deosebit, Cabral și-a filmat soția în drum spre spital purtând un dialog delicios, deși pe chipul Andreei se citeau emoțiile care îi invadaseră sufletul.

Cabral: „Unde mergem noi acum? Spune!’
Andreea: „Mergem în Băneasa. Nu mă mai face să râd. Mi-am dorit să fiu în travaliu și ce crezi? Sunt! Acum sunt între contracții. Se livrează, cred că da. Mai rămâi și tu acolo, prin cartier, poate plecăm acasă, totuși.’
Cabral: „Ce treabă am eu? Eu mă duc cu băieții la bere. Tu să faci copilul.’, a glumit el.

Nu a durat mult până când Cabral a fost invadat și el de emoții puternice, în ciuda faptului că a mai trecut deja de două ori prin această experiență. El și-a anunțat fanii de pe Facebook că Andreea a născut un băiețel sănătos și de asemenea, frumoasa actriță se simte bine.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…', a scris Cabral pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete