„Andreea Esca și-a înscenat boala!” Cine îi aduce aceste acuzații prezentatoarei de știri de la ProTv?

În ultima perioadă, Dan Bittman a făcut o mulțime de afirmații controversate. Recent, acesta i-a adus acuzații grave Andreei Esca. Artistul a declarat că prezentatoarea TV ar fi mințit în legătură cu infecția cu noul coronaviurs.

Dan Bittman este de părere că noul virus nu este atât de grav și autoritățile împreună cu televiziunile exagerează. Mai mult decât atât, el crede că Andreea Esca a mințit atunci când a spus că a fost infectată.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem', a declarat Dan Bittman, potrivit cancan.ro.

Totodată, artistul a ținut să precizeze că ceea ce declară este strict părerea lui și că nu a fost influențat de nimeni.

„Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe. Nu am de ce, pentru că, repet, eu nu fac politică, eu nu am făcut-o niciodată, dar îmi doresc ca eu și copiii mei și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber oriunde.

Totul a început de la o postare de la mine pe pagină, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a văzut postarea și mi-a luat un interviu. Și după ce mi-am spus o părere pur și simplu pentru că pot să mi-o spun, de acolo a început toată nebunia', a mai spus Bittman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete