Andreea Esca, reacție dură în mediul online: “Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?” Ce a deranjat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune?

O serie de informații false apărute pe Facebook despre Andreea Esca au înfuriat-o pe celebra prezentatoare de televiziune. Vedeta a avut o reacție dură în mediul online. Uite ce a deranjat-o pe Andreea Esca. 

Persoanele publice sunt obișnuite să citească despre ele informații mai puțin adevărate, dar se întâmplă de multe ori ca știrile false să le afecteze imaginea, moment în care sunt nevoite să reacționeze. Așa s-a întâmplat și în cazul Andreei Esca.

Andreea Esca, reacție dură în mediul online: “Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?”

Andreea Esca a reacționat dur, postând un mesaj pe contul de socializare, asta după ce au apărut mai multe informații potrivit cărora vedeta ar avea o afacere cu produse de slăbit. Cum numele ei a fost legat de aceste produse, prezentatoarea de televiziune a primit o mulțime de mesaje de la persoane interesate de acest subiect, lucru care a deranjat-o peste măsură.

“Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu va lăsați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a fost mesajul postat de Andreea Esca pe facebook.

Pentru a pune capăt știrilor false, Andreea Esca a ținut să le explice prietenilor virtuali că nu are nicio legătură cu produsele de slăbit și că informațiile sunt eronate.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Esca.

Foto: facebook

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: David Blane, de la trucuri cu cărți la jocuri cu viața

Cea mai recentă fotografie cu Angelina Jolie: diva arată impecabil

Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: Da, am nevoie de ajutor!' Cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete