Andreea Esca, mărturii surprinzătoare despre primul an de pandemie

Anul 2020 a reprezentat pentru întreaga lume un nou start în care fiecare dintre nou s-a acomodat mai repede sau mai puțin repede. Virusul SARS-CoV-2 nu a ocolit pe nimeni și a atacat în toate direcțiile, indiferent de poziția socială, de profesie sau de vârstă.

Andreea Esca a fost printre vedetele de la noi din țară care a fost nevoită să treacă printr-o situație extrem de dificilă atunci când ea și soțul ei au fost infectați cu Covid-19. Alexandre Eram a avut nevoie de ventilație mecanică din cauza formei grave de infectare.

La data de 10 iulie 2020, postul de televiziune ProTv a anunțat că „angajați ai trustului au fost confirmați cu Covid-19'. Două săptămâni mai târziu, Andreea Esca a oferit un interviu în care a povestit cum se simte și tot atunci a mărturisit că fiul și soțul ei au fost, de asemenea, infectați.

„Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul»', declara Andreea Esca.

De curând, Andreea Esca a răspuns câtorva întrebări în cadrul unui interviu pentru ziare.com. Ea a mărturisit că anul 2020 a fost unul foarte greu, însă cu toate acestea nu a avut probleme considerabile.

„Foarte greu. N-am avut, până acum, probleme, în adevăratul sens al cuvâantului. Nici cu familia, nici cu apropiații, n-am trecut prin lucruri grele până acum. Așa că eu aș putea spune că, pentru mine, 2020 a fost cel mai greu an. Și personal, Și profesional.

Poate că nu sunt eu în stare să duc foarte mult, nefiind obișnuită cu lucruri grele, dar mi s-a părut că lumea a luat-o razna complet. N-am mai recunoscut oameni, reacții. Când ajungi într-un moment de criza, e interesant cum reacționează oamenii și, pentru mine, a fost foarte curios să văd că mulți au avut niște reacții la care nu mă așteptam. Am trecut toși printr-o perioadă care ne-a zguduit.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete