Andreea Esca intervine în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a interzis fiicei ei

Andreea Esca intervine în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a interzis fiicei ei

Scandalul dintre Antonia și Alexia Eram a izbucnit acum mai bine de o lună. Din cauza disputelor dintre ele, prietenia și colaborarea băieților Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden, a luat sfârșit.

Totul ar fi pornit de la faptul că frumoasei artiste nu i-a convenit faptul că iubita lui Mario Fresh petrece foarte mult timp în studioul de înregistrări. Astfel, Antonia i-a cerut lui Alex Velea să îi transmită prietenului și colaboratorului său să nu-și mai aducă iubita atunci când muncesc.

S-a rupt lanțul de iubire

În urma cererii solicitate de Antonia, iubitul său s-a conformat și a renunțat la colaborarea cu Mario Fresh, dar și la cea cu Lino Golden. Velea le-ar fi transmis că au uitat de unde au plecat și au mușcat mâna care i-a hrănit.

Din cauza scandalului iscat de Alexia și Antonia, Velea și-a concediat și impresarul, cel care a fost alături de el de la începutul carierei. Motivul acestei decizii a fost că Ursu nu a vrut să renunțe la parteneriatul cu Mario și Lino.

Andreea Esca este supărată pe fiica sa

Până acum, prezentatoarea știrilor nu a făcut nici o declarație privind scandalul în care este prinsă fiica sa. Însă săturată de știrile în care apare numele ei, Andreea Esca a pus piciorul în prag.

Apropiați ai celor două au declarat pentru impact.ro că Andreea Esca i-a spus Alexiei că acest scandal nu îi face bine și nu-i place că numele familiei sale este terfelit de presă.

„I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apropiată. Andreea are mult tact, a știut cum să pună problema', a declarat sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro