Andreea Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram. Sunt împreună de 22 de ani

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 22 de ani și se iubesc la fel de mult ca-n prima zi. Prezentatoarea Știrilor PRO TV se declară o romantică incurabilă.

Andreea Esca este o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei, Alexandre Eram. Cei doi s-au căsătorit în în vara anului 2000, iar câteva luni mai târziu a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. Alexia Eram și Aris Melkior sunt cei doi copii ai vedetei de la PRO TV.

Lângă soțul ei, Andreea Esca are parte de cele mai frumoase momente și este iubită necondiționat de către acesta. Prezentatoarea spune că are parte de multă iubire și se declară o romantică incurabilă.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți să fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!', a declarat Andre Esca, pentru Click!.

andreea-esca-si-alexandre-eramSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pe 14 februarie, cuplurile vor sărbători iubirea, fiind Valetine`s Day. Andreea Esca nu are nevoie de o zi pentru a celebra iubirea, ci susține că fiecare zi poate fi un motiv pentru a arăta persoanei de lângă tine iubirea pe care i-o porți.

„Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem îndrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!', a mai spus vedeta PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete