Andreea Bănică și-a vaccinat anti-COVID fiica de 13 ani. Niciun membru al familiei nu a luat virusul: „Ne-am protejat”

Andreea Bănică e una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Dincolo de carieră, ea și-a format o familie alături de soțul Lucian Mitrea. Au împreună doi copii. În această perioadă, vedeta a fost mai atentă la sănătatea apropiaților, a vaccinat-o chiar și pe fata ei.

Într-un interviu pentru Impact, cântăreața a dezvăluit că niciun membru al familiei sale nu a contractat virusul până acum. De asemenea, Andreea Bănică a dezvăluit că toată familia este vaccinată inclusiv fiica ei, Sofia, în vârstă de aproximativ 13 ani. „Ne-am vaccinat toți, inclusiv Sofia. Suntem foarte cuminți și ascultători, niciunul nu a avut Covid. Ne-a ținut departe pentru că ne-am protejat. Sofia e înnebunită, avea mâinile praf de la prea mult dezinfectant. Această perioadă, cu siguranță, o să-i marcheze toată viața', a spus vedeta.

andreea-banica-familie-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cu ce se ocupă Andreea Bănică de când nu mai are concerte

Acum, în perioada pandemiei, Andreea Bănică nu mai are cântări, așa că se dedică mediului online, are multe contracte pe Facebook, pe Instagram.

„Tocmai m-a anunțat Lucian că am un concert la anul în iunie. Le luăm pentru anul viitor. A fost un an foarte prost pentru toți, dar mergem înainte. Unii s-au reorientat, eu am grijă de familia mea. Sunt foarte bine în online, muncesc foarte mult, am o comunitate care trebuie susținută. Ca influencer da, îmi merge foarte bine', a declarat Andreea Bănică.

În cadrul aceluiași interviu, artista mărturisește că a suferit cumplit din cauză că activitatea profesională i-a fost afectată. „Concerte nu a avut mai nimeni, decât foarte rar. Nu am auzit pe nimeni să aibă programat ceva de Revelion. Stăm toți și suportăm ce se întâmplă în această perioadă. Eu am suferit enorm din cauza faptului că am fost obișnuită o viață să fac asta, e munca, meseria mea. E foarte greu să nu urci pe scenă, să faci alte lucruri. Ultimul concert l-am avut prin vară, și primul la fel, atunci când s-a dat drumul au fost câteva. Dar doar atât', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete