Andreea Bănică, prima apariţie în platoul „Bravo, ai stil!” în calitate de prezentatoare a emisiunii: „Am fost foarte emoţionată”

Andreea Bănică a păşit, ieri, pentru prima dată în platoul „Bravo, ai stil!', în calitate de prezentatoare a show-ului. Vedeta a făcut cunoştinţă cu membrii echipei, a discutat în culise cu juraţii şi, pe scenă „Bravo, ai stil!', a preluat ştafeta de la Ilinca Vandici.

„Am fost foarte emoţionată, „Bravo, ai stil!' este o emisiune care a devenit un adevărat fenomen, mă bucur enorm să fac parte din acest proiect ambiţios şi unic din România. ÎI admir pe juraţi şi apreciez faptul că în cadrul acestui show se formează adevărate personalităţi. Fetele care reuşesc să treacă prin această competiţie evoluează foarte mult, nu numai din punct de vedere al alegerilor vestimentare, ci şi al caracterului. Nu e uşor să convingi juriul, publicul, dar şi pe contracandidate că eşti foarte bun în ceea ce spui, alegi', a declarat Andreea Bănică.

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, şi-a consolidat poziţia în topul celor mai bine vândute artiste, a fost de nenumărate ori pe primul loc în clasamentele muzicale româneşti şi a obţinut o serie de premii care i-au certificat valoarea de-a lungul anilor. Apariţiile ei vestimentare, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri şi la evenimente, au uimit şi cucerit prin prospeţime şi prin stilul inconfundabil.

Andreea Bănică a mai prezentat la în 2009, la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă', un reality show care îşi propunea să pună oameni obişnuiţi în diverse situaţii cu care se confruntă vedetele: repetiţii, înregistrări, nopţi întregi petrecute în studiouri. La finalul acestor „încercări', protagoniştii experimentelor înţelegeau că preţul celebrităţii este unul foarte mare.

Ediţia „Bravo, ai stil!' în care îşi face apariţia Andreea Bănică va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 22:00.

Citește și:

Ilinca Vandici, schimbări majore de când a rămas însărcinată: „Zici că sunt picurată cu foc, înnebunesc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri