Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Am crede că Andreea Bănică (41 de ani) este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, un soț atent și iubitor și doi copii superbi.

Cu toate acestea, cântăreței îi lipsesc două persoane foarte dragi, părinții ei. Tatăl Andreei s-a stins din viață când artista avea doar 21 de ani, iar mama ei doi ani mai târziu, după o luptă grea cu o boală cruntă, cancerul esofagian.

Rămasă fără părinți la doar 23 de ani, solista a păstrat aproape de ea toate amintirile lăsate în urmă de aceștia.

Recent, pe contul personal de Instagram, Andreea a publicat un mesaj emoționant, mesaj care i-a emoționat și pe urmăritorii acesteia.

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii”

Deși a dezvăluit că este o mamă și o soție fericită, Andreea mărturisește că regretă că părinții ei nu au apucat să se bucure de copiii ei, nepoții lor.

„În fiecare zi, copiii mei sunt primul și ultimul lucru la care ma gândesc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvantat cu ei.

Sper să am viață lungă ca să mă bucur cât mai mult de prezența lor”, a scris Andreea, potrivit Libertatea.

„Eu mi-am pierdut părinții când eram foarte tânară … Mă doare că nu au putut să-și vadă visul împlinit. Că nu au văzut unde am ajuns și că nu și-au cunoscut nepoțeii.

Viața noastră atârnă de un fir de ață. Nu se știe ce se poate întâmpla. Vreau să îmi știu copiii bine.

Vreau să am siguranța că am făcut pentru ei tot ce am putut ca să îi protejez”, a mai spus cântăreața, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală a țării noastre.

Familistă convinsă, Andreea este căsătorită din anul 2008 cu Lucian Mitrea (41 de ani), managerul ei.

Cuplul are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și Noah (3 ani). Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

Foto: Instagram

Citește și: 

De ce și-a retras Andreea Bănică fiica de la cursurile de dans? „Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți”

A fost criticată pentru că a exagerat cu operațiile estetice, iar acum a spus adevărul. Câte intervenții are Andreea Bănică?

Andreea Bănică nu a mai ieșit din casă trei zile după ce a apărut pe coperta revistei Playboy România: „Eu sunt foarte rușinoasă’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete