Andreea Bănică, avansuri din partea unui miliardar. Reacția lui Lucian Mitrea: „Du-te, du-te”

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Aceasta se bucură de o carieră fantastică de mai bine de 20 de ani, iar de-a lungul timpului a fost extrem de deschisă și aproape de fanii săi.

Andreea Bănică a fost invitată în emisiunea difuzată de Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai', și a răspuns celor mai intime întrebări. Una dintre ele a fost legată de avansurile unui miliardar pe vremea când făcea parte din trupa Exotic. Reacția lui Lucian Mitrea, care era doar iubitul ei pe vremea aceea, poate fi șocantă pentru mulți dintre noi, însă el nu știa care sunt intențiile reale ale omului de afaceri.

„Da, da. (n.r – a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini.

Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta.

Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. Respectivul mi-a spus: Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?.

În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare. Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună. I-am spus: Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină. Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină.

Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian.(…) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase', a povestit Andreea Bănică, conform Kanal D.

Artista și Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din România. Cei doi au împreună doi copii frumoși și până acum au fost extrem de implicați în tot ce înseamnă educația și creșterea lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete