Andreea Bănică a fost criticată că nu primește animale la hotelul din Eforie Nord: „Vor simți că intră într-o cocină”

Andreea Bănică a fost criticată că nu primește animale de companie în hotelul pe care l-a deschis în această vară în Eforie Nord. Artista a răbufnit în urma acuzațiilor.

Cântăreața a reacționat după ce a fost criticată de iubitorii de animale pentru regulile stricte pe care le are în hotelul de la mare. Andreea Bănică a explicat de ce nu este de acord să primească animale atunci când se cazează turiștii.

„Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicața logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul «polițiștilor» din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale', a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory, relatează Libertatea.

andreea-banica-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ea îi îndeamnă pe cei care au animale să le lase îngrija apropiaților sau să-i ducă la un hotel special atunci când pleacă în vacanță. Andreea Bănică a povestit că și ea are un câine și știe cât de greu este să îl ia după ea în concediu.

„Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc', a mai adăugat cântăreața.

În 2020 au pornit construcția, iar vara anului 2022 au finalizat totul, unitatea de cazare și-a deschis porțile în această vară. De multe ori, Andreea Bănică alege să își petreacă timp la mare, alături de familia sa. În Eforie Nord, artista și soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel de 5 stele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete