Andreea Bălan și Andreea Antonescu l-au sărutat cu patos pe Liviu Vârciu

Andreea Bălan s-a întâlnit cu fosta sa colegă de trupă, Andreea Antonescu și în cadrul unui vlog au început să-și aducă aminte de momentele frumoase din viața lor, dar și de cele mai amuzante.

Un moment adolescentin s-a petrecut între ele și nimeni altul decât Liviu Vârciu. Tineri și fără obligații, cei trei artiști au avut parte de numeroase întâmplări de-a lungul carierei lor.

Andreea Bălan a dezvăluit că s-a sărutat cu Liviu Vârciu, însă nu doar ea a făcut-o, ci și cealaltă jumătate a fostei trupe Andre. Cele două s-au dat una pe cealaltă în vileag.

„Am fost geloasă atunci când eram în Andre… Eram geloasă pentru că tu aveai sânii mai mari. Acum nu mai sunt geloasă, mi-a venit mintea la cap. Dar când eram mică, eram mititică, eu nu aveam sâni dezvoltați… Și tu aveai ditamai…' a spus Andreea Bălan, râzând.

Conversația lor a continuat și au mărturisit că l-au sărutat amândouă pe Liviu Vârciu.

„Cum îl chema, spune!', i-a zis Andreea Bălan, Andreei Antonescu. Pentru a dezvălui numele misteriosului bărbat, cele două au fredonat melodia „Ochii tăi', de la LA.

Într-un final, fosta soție a lui George Burcea a fost extrem de deschisă și a mărturisit cu lux de amănunte cum a avut loc sărutul.

„Ba da, că ne-am pupat amândouă cu el! Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut? Eu m-am pupat și mi-a plăcut', glumind ea pe seama momentului de acum câțiva ani.

„M-a luat în piscină pentru că eu nu puteam să intru altfel și atunci fiind acolo a fost un pupat din-ăla… ', a declarat Andreea Antonescu. „Eram de față când a pupat-o' a mai mărturisit și Andreea Bălan.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro