Andreea Bălan, primul mesaj după ce s-a zvonit că ea și actorul George Burcea ar divorța

Recent, în mediul online, Andreea Bălan a publicat un mesaj care a stârnit reacții mixte, urmăritorii artistei întrebându-se dacă nu cumva ea și actorul George Burcea se află, în prezent, la un pas de divorț.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele.

Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu!

Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă.

De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, este mesajul publicat de Andreea.

Andreea Bălan, primul mesaj după ce s-a zvonit că ea și actorul George Burcea ar divorța

„Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George. Nu uita când te-ai căsătorit, a fost vorba de la bine și la greu împreună …

Vorbiți unde e de reparat ceva. Nu dați cu piciorul. E trist”, este un comentariu din mediul online la care Andreea Bălan a decis să răspundă.

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea.

Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a fost răspunsul acesteia. Alți urmăritori, îi iau apărarea artistei:

„De ce toată lumea o acuză pe Andreea, de unde știți care e adevărata problemă, dacă George e problema? De ce întotdeauna femeia este vinovată?”.

George Burcea, declarații după zvonurile că ar divorța de Andreea Bălan

Invitat recent în platoul emisiunii Agenția VIP, George Burcea a lămurit și el zvonurile. Mai mult, actorul nici nu citise mesajul publicat de partenera lui de viață în mediul online.

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru.

Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii. Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea.

Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale.

În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul …”, a spus George Burcea la Antena Stars, potrivit website-ului Spynews, citat de Libertatea.

„Suntem şi acum împreună! De acasă vin!”

„Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări … să mai fac şi vlog? Nu mai pot!

Ne-am implicat, vom mai face vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile”, a mai explicat actorul.

„Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă”, a mai adăugat actorul. De la începutul acestui an, George Burcea nu își mai poartă verigheta, alt motiv invocat de fani pentru a justifica aparentele probleme de cuplu.

Actorul a explicat însă că „verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a încheiat el.

De aproape cinci ani, Andreea Bălan (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul George Burcea (31 de ani).

Cuplul s-a cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al artistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (10 luni).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Iubita lui Elon Musk a dezvăluit care sunt planurile ei pentru creșterea primului lor copil

Elena Băsescu, apariție excentrică la un eveniment monden: a apărut în trening, cu pantofi cu toc

Mesajul artistului Aurelian Temișan după ce s-a speculat că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete