Andreea Bălan nu vorbește cu tatăl ei. Săndel Bălan: „Nu vreau să stau toată viața părăsit și să mă cert cu propriul copil”

Săndel Bălan e tatăl Andreei Bălan. Pe vremea trupei Andre, el era și impresarul ei și al Andreei Antonescu. Multe neînțelegeri au apărut între ei, iar Andreea a rupt legătura cu tatăl ei. După ce a devenit mamă s-au împăcat, însă acum au din nou o relație dificilă.

Într-un interviu pentru impact.ro, Săndel Bălan a spus că acum nu are o relație apropiată cu unica lui fiică. „Andreea nu vrea ca eu să mai apar în presă, îmi spune că nici tații altor artiști nu fac asta. Ea nu-mi mai vorbește de o perioadă lungă. Nu vreau să stau toată viața părăsit și să mă cert cu propriul copil. Și dacă aveam zece copii și mă certam cu unul dintre ei, acest lucru te rănește', a explicat bărbatul, care s-a confruntat cu stări de anxietate. Pentru o perioadă a luat un concediu forțat, dar acum se simte bine.

„Sunt foarte bine acum. Sunt campion la tenis de masă. Și datorită faptului că în această perioadă m-am antrenat. Aveam o stare de anxietate. La un moment dat, nu mai aveam aceeași energie, ci doar la jumătate.

Și m-am speriat foarte tare, pentru că puteau fi cauze diverse. Probabil că fiind foarte aglomerat și mai dinamic, eu mă mai și enervez, câteodată, am văzut o colaborare ca un dezastru. Persoana respectivă voia ca mâine să fie deja ca Smiley', a povestit bărbatul.

tatal-andreei-balan-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu am spectacole foarte multe cu Leea D. Adunându-se foarte multe, mintea a obosit. Am oprit lucrările, timp de o lună și jumătate, apoi mi-am revenit. Am luat și vitamine. Pauza a fost foarte bună, ca un concediu.

Mi-am revenit destul de repede, eu sunt un caz fericit, mulți nu-și mai revin. Trăim într-o lume de haos, eu nu am mai deschis televizorul de vreo trei luni, pentru că vezi numai vești negative, multe exagerate. Fiind mai sportiv și cu o viață mai activă, probabil a contat. Analizele mi-au arătat că totul funcționează cum trebuie, nu am probleme cu inima sau ficatul. Mă gândesc să mănânc rațional, să nu mai consum carne tocată. Dar prin deplasări, lumea te invită la mici, cârnați', a mai dezvăluit el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete