Andreea Bălan, mărturisiri incredibile despre despărțirea de George Burcea

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România a fost format din Andreea Bălan și George Burcea. Mare le-a fost surprinderea fanilor atunci când, la începutul anului 2020, cei doi au anunțat că vor divorța.

Actorul și cântăreața au împreună două fetițe mici, însă acest lucru nu i-a împiedicat să o ia pe căi diferite din cauza neînțelegerilor ce au apărut între ei. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva' a mărturisit cât de greu și-a revenit după despărțirea de George Burcea.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a demonstrat tuturor cât de puternică este și cât de determinată este să lupte cu toate obstacolele ce i-au ieșit în cale. Inclusiv, separarea de tatăl micuțelor lor, i-a produs o imensă suferință cântăreței, lucru pe care l-a mărturisit de curând.

„Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea. Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am căutat stabilitate.

Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei, patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri. Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei', a mărturisit Andreea Bălan, la „Xtra Night Show'.

Așa cum bine știm cu toții, după furtună iese și soarele. Acest lucru s-a întâmplat și în viața Andreei Bălan de când l-a întâlnit pe Tiberiu Argint. Ea a mărturisit că este fericită, iubește, este iubită și încearcă să nu-și mai facă planuri, lăsându-se surprinsă de ceea ce îi rezervă viitorul.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile', a mai spus artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete