Andreea Bălan, la un pas de moarte de multe ori. Dramele din viața artistei care au traumatizat-o

Andreea Bălan a acceptat invitația în podcastul lui Cătălin Măruță, deși amândoi fac parte din echipa a două posturi concurente de televiziune și în trecut au avut numeroase dispute, acum cei doi au uitat trecutul și au abordat numeroase subiecte delicate.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a demonstrat tuturor cât de puternică este și cât de determinată este să lupte cu toate obstacolele ce i-au ieșit în cale. Dincolo de aspectul personal, care acum este așezat și pare că a intrat pe un făgaș normal, trăind o poveste frumoasă de dragoste alături de Tuberiu Argint, artista se poate lăuda și cu o carieră fructuoasă care a continuat să crească, chiar dacă suntem în plină pandemie.

Cu toate acestea, viața Andreei Bălan a fost pusă în pericol de nenumărate ori. Acum mulți ani, pe când făcea parte din trupa Andre, se îndreptau cu o mașină spre un concert. Pentru o clipă de neatenție ea, tatăl ei, Andreea Antonescu și iubitul acesteia de atunci au căzut cu mașina într-un șanț.

„Am avut un accident de mașină, chiar în acea perioadă. Eram eu cu tata în față, Andreea Antonescu și cu iubitul ei de atunci, eram între Timișoara și Arad. La un moment dat, tata și-a luat vitaminele cu apă minerală și puf, în loc să ia curba, a luat-o înainte.

Accident nasol, grav, am căzut într-un șanț și ieșea fum de la airbaguri și noi nu știam, credeam că a luat foc mașina, țipam. M-a scos prietenul Andreei prin spate, m-a tras, eram plină de sânge pe haine.

A venit o doamnă și mi-a spus că nu sunt tăiată pe față, era buza spartă. La o oră după, noi eram pe scenă', a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, stop cardiac și comă

O altă dramă din viața artistei care are tot timpul zâmbetul pe buze a fost când a născută pe fetița cea mică. După un stop cardiac și o perioadă în care a stat în comă, medicii i-au dat o veste tristă, care a marcat-o pentru totdeauna, însă nu se simte pregătită să facă public acest lucru.

„Nunta a fost o decizie luată pe patul de spital. M-am trezit din comă și pur și simplu am zis să refac Andre și că vreau nuntă. Cred că am avut un șoc, dar nu l-am realizat pe moment. Pentru câteva secunde, inima n-a mai bătut.

Clara era deja scoasă, au trecut vreo 15 minute până să își dea seama ce s-a întâmplat. Mi-au comunicat și o veste mai proastă, pe care nu am făcut-o publică și nici nu pot să o fac publică. O chestie legată de sănătate, pe viață.

Poate la un moment dat o să o fac publică, dar acum nu mă simt pregătită. E o chestie atât de intimă și dureroasă, încât mai am puțin să mă împac cu ea. Eram foarte sedată, nu am luat-o în serios', s-a mai destăinuit vedeta Antena 1.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete