Andreea Bălan, în vacanță alături de cele două fetițe și de mama ei

Vestea că Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit i-a luat prin surprindere pe toți cei care o urmăreau pe cunoscuta artistă. Imediat după aniversarea fiicei mari, Ella, Andreea Bălan a plecat alături de fete și de mama ei într-o vacanță.

Imediat după petrecerea în cinstea celor 5 ani împliniți de fetița cea mai mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea, artista a postat câteva imagini dintr-un resort de lux, aflat la malul Mării Roșii.

Deși astfel de vacanțe alături de „fetele' ei sunt nelipsite din viața cântăreței, această escapadă este prima de după despărțirea de Tiberiu Argint.

O relație discretă

Povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint părea să meargă într-o direcție bună. Cei doi erau discreți în ceea ce privește relația lor. Scurtele apariții publice împreună, pe rețelele de socializare, nu făceau decât să întărească faptul că cei doi au parte de momente frumoase în doi. În iarna trecută, Andreea a postat chiar și un video în care, încântată ca un copil, arăta cum a învățat să schieze alături de „misteriosul' ei instructor de schi.

De altfel, Tiberiu i-a cunoscut și familia artistei, iar de Revelion au petrecut alături de un grup de prieteni chiar în casa Andreei Bălan. Iar Andreea, de asemenea, a fost invitată la momentele importante ale familiei Argint.

Faptul că cei doi se vedeau ocazional a părut să funcționeze timp de un an. Însă probabil că lucrurile au luat o turnură neplăcută, din moment ce ambii au șters imaginile în care erau împreună și nici nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. Se speculează faptul că Andreea ar fi vrut să facă un pas înainte în relație și să întemeieze o familie alături de partenerul ei, în timp ce Tiberiu Albu nu și-a dorit acest lucru.

Viața îți oferă iubire

După experiența celor câtorva relații nereușite, Andreea Bălan pare că știe ce-și dorește de la viață și de la un partener, de aceea nu mai este dispusă să facă vreun compromis. Tocmai de aceea, artista spunea, într-un interviu acordat revistei Unica acum ceva timp: „Îmi place să iubesc şi cred în dragoste la orice vârstă. Nu voi înceta niciodată să sper că va fi bine. Totodată, dacă suntem bine cu noi înşine, fericite chiar şi fără un bărbat, viaţa îţi oferă iubire sub o formă sau alta', a declarat Andreea Bălan.

Andreea BălanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Andrei Ciopec, de la actorie la mănăstire

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete