Andreea Bălan, în lacrimi la TV. Ce a spus despre George Burcea, tatăl fetițelor sale: „O adevărată lecție”

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi la America Express, după ce a auzit povestea tristă a unei femei care a primit-o în casa ei. Artista a fost foarte afectată de cele auzite.

Andreea Bălan face echipă cu Andreea Antonescu la America Express și au ajuns pentru o noapte în casa unei femei, care avea doi copii. Soțul femeii murise în urmă cu o lună, iar ea rămasese să crească singură fetița și băiețelul.

„Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…)

Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu', a declarat Andreea Bălan, vizibil emoționată.

Andreea Bălan consideră că această întâmplare de care a avut parte la America Express a fost o lecție pentru ea și buna ei prietenă, Andreea Antonescu, care și ea a divorțat de Traian Spak, tatăl Siennei.v Artista a realizat că indiferent cum a fost relația ei cu George Burcea, mai important este că el e prezent în viața fiicelor lui.

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist', a mai spus cântăreața.

andreea-balan-america-express-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete