Andreea Bălan, din nou mireasă: „Am văzut soarele ce se ascunde după nori”

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fetițelor ei, însă acum soarele a răsărit pe strada ei, din nou, și traversează o perioadă extrem de frumoasă. De mai bine de un an, frumoasa artistă se află într-o relație cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care pare a fi din ce în ce mai serioasă. Acesta i-a cunoscut mama și fetițele, iar Andreea Bălan a avut ocazia de a-i întâlni pe părinții iubitului său.

Mulți dintre fanii artistei au rămas surprinși să o vadă din nou îmbrăcată în rochie de mireasă. Ei bine, Andreea Bălan nu s-a recăsătorit, ci a lansat o nouă piesă, numită „Stele căzătoare'. Ea a purtat în videoclip două rochii superbe, una lila, din tulle, iar cea de-a doua a fost albă ca de mireasă. Fanii nu au ezitat să o complimenteze și i-au lăsat numeroase mesaje în secțiunea de comentarii.

„Ești un om minunat, un exemplu pentru multe femei. Meriți să fii fericită. Piesa este foarte frumoasă', „Rochița este superbă, iar tu ești spectaculoasă', „Ce rochie superbă. ? Și piesa e minunată', au scris fanii Andreei Bălan.

Andreea BalanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Piesa „Stele Căzătoare' va face parte din albumul „Soare după nori', album motivațional dedicat celor care trec prin perioade dificile. Mai mult decât atât, Andreea Bălan pare a-și spune propria poveste prin muzica sa.

„«Stele căzătoare» este o piesă foarte dragă mie, pentru că este și cea care anunță albumul «Soare după nori», material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul', a declarat Andreea Bălan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete