Andreea Bălan, din nou la spital – Cum se simte artista

Martie a fost o lună grea pentru Andreea Bălan. Andreea Bălan, din nou la spital. Cum se simte artista?

Îndrăgita artistă a fost la un pas să-și piardă viața după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a sa.

Când lucrurile păreau că încep să revină la normal, cântăreața s-a confruntat cu o problemă serioasă, consecință a incidentului din sala de operație.

Acum, la mai bine de două săptămâni de la ultima operație suferită, cea de-a treia, Andreea Bălan a mers la medic pentru a efectua un control.

Andreea Bălan, din nou la spital – Cum se simte artista

În sfârșit, soarele a ieșit și pe strada vedetei. Lucrurile par să reintre în normal, iar starea de sănătate a Andreei se îmbunătățește pe zi ce trece.

“Operația se vindecă foarte bine, tocmai am ieșit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am făcut și o ecografie și am văzut că nu mai am nici un hematom. În sfârșit după trei operații totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie să mai stau în repaus, să nu fac efort și sport. În sfârșit am scăpat de orice pericol”, a mărturisit Andreea Bălan în vlogul său.

omul nu are nevoie sa fie judecat…are nevoie de mangaiere, de sprijin, de iubire si de o farama de apreciere sincera #quotes

Publicată de Andreea Balan pe Vineri, 5 aprilie 2019

De ce a fost nevoie să fie operată?

“Este din cauza faptului că am avut embolie amniotică. Eu am reuşit să păcălesc moartea. A provocat o cascadă de evenimente la mine. Din cauza acestei embolii am ajuns la a treia operaţie. Sper să fie ultimul vlog din spital şi ultimul în care vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat. Să nu mai am hematoame şi să nu mai ajung în spital. Am şi slăbit foarte mult, având operaţiile nu poţi să mănânci nici înainte, nici după. Vreau să stau acasă cu fetele mele”, a spus Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete