Andreea Bălan, despre mama iubitului ei: „este cea mai tare șefă”

Andreea Bălan a sărbătorit alături de familia iubitului ei aniversarea mamei Soniei și a lui Tiberiu Argint. Prilej perfect pentru poze și declarații „la cald' pe rețelele de socializare.

În weekend, Andreea Bălan a petrecut alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, și rudele acestuia. Mai exact, aceștia au aniversat-o pe mama lui Tiberiu, a cărei zi de naștere a fost. Prietenă bună și cu sora acestuia, cunoscuta prezentatoare Sonia Argint, Andreea a acceptat să apară într-un filmuleț postat de aceasta. Dialogul dintre cele două este amuzant: „Cum arată mama, Andreea?', „Este foarte frumoasă', „Nu, ce-ai spus mai devreme'. „Arată ca o șefă. Este cea mai tare șefă', a replicat artista despre mama iubitului ei.

Și Tiberiu Argint a postat un mesaj emoționant pe pagina lui de socializare, alături de o poză în care apar împreună. Scris în limba engleză, tânărul i-a transmis mamei sale, printr-un joc de cuvinte, „la mulți ani neînfricatei mele Mama Urs (Mama Bear). Să cresc fără tine ar fi fost de nesuportat („un-bear-able'). Te iubesc!'.

Andreea nu a rămas indiferentă acestui mesaj: „La mulți ani! Să trăiască sănătoasă 1000 de ani și să vă bucurați de bunătatea ei și de sufletul său minunat. O iubim mult!'. „Mulțumim babe. și tu de mama ta #superwomen'  a răspuns tânărul.

Discreția, secretul relației dintre Andreea și Tiberiu

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Albu pare să meargă în direcția cea bună. O explicație ar putea fi și faptul că cei doi sunt discreți în ceea ce privește povestea lor de iubire. De curând, aceștia au sărbătorit un an de relație, iar Andreea a declarat unui post de televiziune acest lucru „Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună'.

Citește și: Florin Dumitrescu a conceput un desert special pentru soția lui

Foto: Facebook/Instagram

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete