Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea: „Timpul o să șteargă suferința”

La începutul lunii martie a anului acesta, artista Andreea Bălan (35 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat.

Recent, artista a publicat în mediul online un videoclip în care a vorbit deschis despre despărțire. Cântăreața a răspuns curiozităților fanilor ei.

„În fiecare zi apăreau informații noi, în fiecare zi lucrurile se schimbau, dinamica relației se schimba.

Eu până în ultima clipă am încercat să repar, să-mi țin familia unită. Nu puteam să vin să spun ceva și apoi hop să se schimbe.”

Andreea Bălan, detalii despre divorțul de George Burcea: „Timpul o să șteargă suferința”

Pe parcursul materialului, Andreea a ținut să precizeze că nu vrea să-și jignească fostul partener de viață din respect pentru el, pentru relația lor și pentru fiicele pe care le au împreună.

„Trebuie să existe o decență în declarații. Decență pe care George evident nu a păstrat-o.

A postat la un moment dat ceva ce ulterior a retras și mă bucur că a făcut acest lucru. (…)

A fost o relație foarte frumoasă (…) și trebuie, pentru Clara și Ella, să păstrăm doar momentele frumoase. Timpul o să șteargă suferința și momentele urâte.”

Artista a menționat de asemenea că actorul a fost cel care a pus capăt mariajului lor. „Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu mai vrea să fie acolo.

Care vrea altceva sau care este într-o zonă cu niște traume pe care poate nu le conștientizează sau pe care nu dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat.”

Andreea Bălan: „Suntem 90% trecut și 10% prezent”

Andreea mai spune în clip că era conștientă de trecutul soțului ei, „abandonat de mamă și părăsit de tatăl său violent”. „Cred să suntem definiți de copilărie. Suntem 90% trecut și 10% prezent.

De multe ori, emoțiile din trecut le proiectăm pe persoana din prezent. Oarecum, unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a spus artista, în același videoclip.

„Nu am avut ce să salvez. El și-a dorit altceva. Și-a dorit să aibă altă viață. În viața cu noi nu se mai regăsea. Era nefericit.”

Totodată, Andreea a mărturisit că ea și actorul au depășit perioada unei posibile împăcări. „Deja am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva.”

Andreea Bălan: „Nicio despărțire nu se compară cu o problemă gravă de sănătate”

În încheierea videoclipului, artista precizează că cea mai grea perioadă a vieții sale nu este această despărțire, ci perioada de recuperare după stopul cardio-respirator suferit.

Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană. În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Cântăreața este, în prezent, refăcută complet, însă nu va mai putea rămâne însărcinată din nou.

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Ioana Ginghină se declară „expertă în post”. Ce mănâncă actrița zilnic în această perioadă?

Mădălin Ionescu spune că este „cel mai clonat bărbat din România pe Instagram”: „Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete