Andreea Bălan, declarații despre un alt partener de viață: „Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”

La începutul lunii martie a anului acesta, artista Andreea Bălan (35 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat.

Andreea Bălan, declarații despre un alt partener de viață: „Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”

De curând, pe contul personal de YouTube, cântăreața a admis că își dorește ca, în viitor, să formeze un cuplu cu altcineva.

„Sunt tânără. Îmi doresc, la un moment dat, să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a declarat Andreea Bălan, pe YouTube, potrivit website-ului Spynews, citat de Libertatea.

Andreea Bălan, despre divorțul de George Burcea: „Am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva”

Într-un alt videoclip publicat în mediul online, Andreea mărturisea că era conștientă de trecutul soțului ei, „abandonat de mamă și părăsit de tatăl său violent”.

„Cred să suntem definiți de copilărie. Suntem 90% trecut și 10% prezent. De multe ori, emoțiile din trecut le proiectăm pe persoana din prezent.

Oarecum, unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a spus artista.

„Nu am avut ce să salvez. El și-a dorit altceva. Și-a dorit să aibă altă viață. În viața cu noi nu se mai regăsea. Era nefericit.”

Totodată, Andreea a mărturisit că ea și actorul au depășit perioada unei posibile împăcări. „Deja am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva.”

Artista mai preciza în trecut că cea mai grea perioadă a vieții sale nu este această despărțire, ci recuperarea după stopul cardio-respirator suferit.

Artista a născut al doilea copil în luna martie a anului 2019, prin operație de cezariană. În timpul intervenției, Andreea a suferit un stop cardio-respirator din cauza unei condiții extrem de rar întâlnite, embolie amniotică, prin care lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei.

Cântăreața este, în prezent, refăcută complet, însă nu va mai putea rămâne însărcinată din nou.

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (1 an).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, despre izolarea cu fiicele sale: „E greu să găsim tot felul de activități”

Andreea Bălan, mărturisiri despre trecutul ei: „S-au întâmplat anumite lucruri traumatizante în copilăria mea”

George Burcea, primele declarații după separarea de Andreea Bălan: „Am decis să pun capăt relației cu Andreea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete