Andreea Bălan, către partenerul ei de patinaj: „Mă faci să plâng”

Andreea Bălan nu a concurat în show-ul „Dancing on Ice – Vis în doi', însă a pregătit două momente spectaculoase de patinaj. Aceasta a fost surprinsă de partenerul ei, Gabriel Coconu, iar gestul lui a emoționat-o până la lacrimi.

Participarea la „Dancing on Ice', ca invitată specială, a fost una foarte importantă pentru cunoscuta cântăreață. Cu o experiență bogată în zona artistică și de divertisment tv, vedeta a acceptat să iasă din zona sa de confort și să învețe să patineze.

Și nu doar că a învățat, dar a reușit, alături de partenerul ei, să pregătească numere spectaculoase de patinaj, de la zero.

Într-un vlog de pe YouTube, Andreea Bălan a arătat imagini de la ultima emisiune difuzată, când Andreea Bălan a fost surprinsă de partenerul ei de scenă. Pentru că numele mai puțin cunoscut al Andreei este Georgiana, acesta i-a adus un buchet de flori. Artista s-a emoționat: „Nu cred, serios? Mă faci să plâng! Te iubesc, multumesc, ce frumos. Dar știi că nu m-a sărbătorit nimeni niciodată de sfântul Gheorghe.'

Andreea Bălan: „Îmi pare rău că se termină'

De obicei puternică și încrezătoare în propriile forțe, Andreea Bălan a acceptat să-și arate și latura mai vulnerabilă. Și-a asumat emoțiile concursului și a început să lăcrimeze.

„Am emoții și îmi pare rău că se termină, pentru că a fost un proiect tare frumos pentru sufletul meu. Am retrăit emoțiile de la Dansez pentru tine de acum 15 ani și nu credeam că după 20 de ani de carieră ceva mă va emoționa la fel ca Dansez. Îmi pare rău că se termină. Deși n-am fost în concurs, am trăit fiecare ediție la fel ca ceilalți concurenți. Pentru cele două momente m-am pregătit foarte mult, cot la cot cu ceilalți concurenți. Zilnic câte 4 ore, pentru că mi-a plăcut foarte mult. N-am făcut-o pentru bani, n-am făcut-o pentru expunere, am făcut-o doar pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult. E ceva care m-a împlinit la fel de mult ca muzica și dansul', a declarat vedeta.

Andreea si feteleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
CSID
Kudika
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete