„Andreea Bălan a venit și m-a luat…”. Viviana Sposub a dat cărțile pe față

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit la emisiunea „Ferma – Orășeni versus săteni', anul trecut, s-au îndrăgostit și au ales să-și continue relația și după concurs. El, actor și fostul soț al Andreei Bălan, iar ea, prezentatoare la „Vorbește Lumea' marca PRO tv, formează un cuplu discret, care și-a lăsat deoparte trecutul și care a decis să se bucure de prezent.

George Burcea și Andreea Bălan au împreună doi copii, pe Clara (2 ani) și pe Ella (4 ani). Deși au anunțat separarea acum un an, cei doi încă nu au divorțat. Chiar și așa, fiecare dintre ei și-a refăcut viața.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Viviana Sposub a vorbit despre relația ei cu George și despre trupa Andrè.

„Noi suntem din Botoșani și eu când eram mică, mă jucam tot timpul în fața blocului și el acolo stătea. Locuise la un moment dat într-o mașină roșie, în fața blocului meu. I-am spus că este imposibil să nu ne fi intersectat la un moment dat, eu aveam cinci ani pe atunci. Când mergeam la concerte la trupa Andre, aveam doi, trei ani. Eu când eram mică, eram fană Andreea Antonescu și la concert, când aveam doi ani, și eu voiam să o ating pe Andreea Antonescu, a venit Andreea Bălan și m-a luat. Nu știa ea ce va fi peste ani (…)', a povestit frumoasa prezentatoare.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube 

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete