Andreea Bălan a fost șocată când a ajuns în casa părinților lui Victor Cornea. Ce a găsit acolo

Andreea Bălan a avut o experiență remarcabilă când a observat un detaliu uimitor acasă la părinții lui Victor Cornea, partenerul său de viață. Această descoperire i-a confirmat și mai mult convingerea că destinul a jucat un rol important în întâlnirea lor.

În ultimul timp, Andreea Bălan s-a deschis tot mai mult față de fani și a lăsat la iveală o latură sensibilă și profundă a personalității sale. Artista este atrasă de spiritualitate, practică meditația și afirmațiile pozitive și vorbește deschis despre aceste obiceiuri care i-au schimbat viața. Timp de doi ani, în perioada când a fost singură, s-a concentrat intens asupra dezvoltării personale și a vindecării. Această călătorie a implicat o serie de practici spirituale care i-au schimbat vibrația și care au contribuit la atragerea dragostei adevărate în viața sa.

Andreea Bălan a mărturisit recent într-un vlog pe canalul său de YouTube că, în timp ce practica meditația pentru a manifesta iubirea mult visată, persoana pe care o vizualiza în mintea sa era chiar Victor Cornea. Această coincidență i-a adus o puternică confirmare atunci când a mers în vizită acasă la părinții lui Victor. Acolo, a observat un detaliu uimitor care a întărit și mai mult convingerea că relația lor are o semnificație specială în planul destinului.

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui. Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt', a spus Andreea Bălan pe YouTube.

victor-cornea-30-de-ani-andreea-balan-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete