Andreea Bălan a ajuns de urgență la medic: „Câteodată nu sunt chiar wonderwoman”

După două momente memorabile pe patinele de gheață, Andreea Bălan a reușit să-și spargă buza de sus pe role. Cum s-a întâmplat incidentul?

Se știe despre Andreea Bălan că este o fire competitivă și sportivă. În show-urile sale prezintă numere impresionante de dans, a participat și la „Dancing on Ice' cu două momente spectaculoase pe gheață, însă mereu a știut să se protejeze. Până de curând…

Pentru că cele două fetițe ale ei, Ella și Clara, au devenit tot mai pasionate de mersul cu rolele, Andreea Bălan a decis să iasă la plimbare cu ele. Au și făcut câteva poze, după care s-a întâmplat ceva neașteptat.

Într-o postare pe Instagram, vedeta a povestit cum a ajuns de urgență la medic din cauza rolelor.

Andreea Bălan: „Am crezut că pe role e la fel ca pe gheață'

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu). La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu). Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci). Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus și îi mulțumesc muuult pentru promptitudine. Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață la Dancing On Ice. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar', a scris artista.

Andreea Bălan căzăturăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook

Citește și: Cătălin Scărlătescu, prima apariție la TV cu iubita lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete