Andreea Antonescu și Traian Spak, o nouă șansă relației: „M-am gândit că ar…”

Acum doi ani, Andreea Antonescu și Traian Spak au hotărât de comun acord că lucrurile nu mai funcționează în căsnicia lor așa cum ar fi normal, motiv pentru care au depus actele de divorț. Cu toate acestea, procesul nu se încheie și se pare că ar fi șanse, totuși, de împăcare.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Alături de Andreea Bălan a format trupa Andre care a fost un adevărat fenomen în rândul tinerilor, acum 20 de ani. Cu trecerea timpului, fiecare dintre ele au luat-o pe drumuri separate, cariere solo, dar și viață personală împlinită. Până la un punct.

La fel ca Andreea Bălan, nici Andreea Antonescu nu a fost ocolită de câteva obstacole în căsnicie, motiv pentru care sa decis să se despartă de tatăl fetiței sale și să o ia de la capăt. Jumătatea trupei Andre a acordat un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Traian Spak.

Așa cum spuneam mai sus, divorțat încă nu este pronunțat, iar artistul susține că durează atât de mult așa că fetiței sale nu a vrut ca această despărțire să se producă. Cu toate acestea, Andreea pare să nu se întoarcă din drum și nu prevede în viitor o revenire la cel care i-a fost partener mai bine de 8 ani.

„M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ceea ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc” , a declarat Andreea Antonescu, potrivit VIVA .

În acești doi ani, ei au menținut legătura, ea fiind în România și el în America și cu discuta despre o eventuală împărțit. Ceea ce ar putea să-i împiedice sunt planurile pe care le au fiecare dintre ei. Andreea are numeroase proiecte în țară și nu ar mai pleca, iar Traian duce o viață liniștită peste Ocean.

„Nu doar o singură, însă toate proiectele pe care le-am avut în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America ' , a mai adăugat cântăreața.

Foto: arhivă Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete