Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. „Lucrurile sunt clare acum pentru mine”

După separarea de soțul ei, Traian Spak (37 de ani), solista Andreea Antonescu (37 de ani) a început o relație cu Ștefan Manolache, reporter special al emisiunii TV Acces Direct.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Recent, cântăreața a dezvăluit că cei doi s-au despărțit. „Da, ne-am despărțit. Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi.

Ieri am fost la Iași, am discutat și … ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine.

Nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a declarat artista, pentru Wowbiz, potrivit Libertatea.

Andreea și Ștefan s-au cunoscut la un eveniment organizat de către revista Elle, la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

„Eu eram cu Andreea (n.r. Bălan), iar el venise cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu.

S-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează…

Apoi, el a făcut pași spre mine și am început să ieșim, a declarat Andreea, după ce s-a scris în presă despre relația lor.

Andreea Antonescu își dorește un al doilea copil

Andreea își dorește să-și mărească familia, asta deși în această perioadă este implicată în numeroase proiecte care îi ocupă majoritatea timpului.

„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât și Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu și dacă e să fie, va fi.

Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă și mi-a zis: Mamă, să știi că eu m-am gândit foarte bine și m-am răzgândit, mi-aș dori tare mult o surioară sau un frățior.

Acum, Dumnezeu cu mila, știi cum e. Ce e să fie, să fie”, a declarat Andreea Antonescu, în urmă cu puțin timp, pentru OK! Magazine, potrivit Libertatea.

La sfârșitul verii anului trecut, Andreea Antonescu a confirmat că s-a separat de soțul ei, omul de afaceri Traian Spak. Fostul cuplu a fost căsătorit timp de aproape 9 ani și are o fiică, Sienna, în vârstă de 8 ani.

Foto: Instagram

Citește și: 

Ramona Bădescu a vorbit pentru prima dată despre perioada în care a fost însărcinată

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Modelul internațional Natalia Vodianova s-a logodit cu partenerul ei, omul de afaceri francez Antoine Arnault

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete