Andreea Antonescu, o experiență de neuitat: „M-a luat panica!”

O apariție tot mai exotică, Andreea Antonescu a arătat mereu că se cunoaște pe sine și își cunoaște limitele. Experiența de anul acesta din cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă' a lăsat-o cu o amintire neplăcută.

Nu este pentru prima oară când Andreea Antonescu participă la această emisiune. Prezentă și în cadrul ediției precedente, Andreea a pășit de data aceasta mai încrezătoare, deși nu știe să înoate. Îmi aminteam de data trecută că dădeam de două ori din mâini şi ieşeam la suprafaţă. Acum nu mai ieşeam şi m-a luat panica. Nu am venit aici să învăţ să înot. Vreţi să sar, sar, dar nu mă puneţi să înot!', a povestit artista. Și totuși, de data aceasta, lucrurile s-au complicat.

Încă de la primele antrenamente, Andreea a mărturisit că este o persoană suficient de dornică de adrenalină, căreia în anumite momente îi place viaţa trăită la maximum: „Din când în când îmi asum nişte riscuri!', le-a explicat ea  antrenorilor.

„M-am accidentat!'

Drept urmare, Andreea nu a ţinut cont de toate sfaturile primite de la antrenori, astfel că la unul dintre antrenamente a reuşit să atingă apa într-un mod incorect, care a dus la o uşoară accidentare: „M-am accidentat! M-am lovit sub sâni, dar durerea radiază până în spate!'.

Andreea AntonescuImediat, concurenta a primit ajutorul medicilor aflaţi în permanenţă la bazin, dar a cerut apoi să continue antrenamentele.

Cum s-au încheiat acestea și cum se va descurca Andreea, cei de acasă pot afla în cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă, sambătă, de la 20:00, la Antena 1.

Vedete una și una

Ediția din acest an a strâns laolaltă multe nume cunoscute. Sâmbătă și duminică, îi vei putea vedea în acțiune pe Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

În ceea ce-i privește pe prezentatori, aceștia sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă.

Citește și: Desertul preferat al Prințesei Diana

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete