Andreea Antonescu, mărturisiri despre bărbatul misterios din viața ei: „ Este lângă mine tot timpul”

Andreea Antonescu este o prezență extrem de activă în lumea mondenă și în spațiul online. Aceasta are o comunitate imensă de fani, iar aceștia au observat în ultima perioadă o prezență masculină în preajma ei destul de des.

Acum doi ani, Andreea Antonescu și Traian Spak au hotărât de comun acord că lucrurile nu mai funcționează în căsnicia lor așa cum ar fi normal, motiv pentru care au depus actele de divorț. Cu toate acestea, oficial nu sunt separați, iar acest lucru durează deoarece fetița lor nu a vrut ca această despărțire să se producă.

Totuși, Andreea pare să nu se întoarcă din drum și nu prevede în viitor o revenire la cel care i-a fost partener mai bine de 8 ani. Nu exclude posibilitatea unei noi iubiri, însă a recunoscut că este pretențioasă și oricum, în prezent, cea mai importantă persoană din viața ei este Sienna, fiica sa.

Cântăreața a fost văzută împreună cu un bărbat destul de des, iar fanii au bănuit că ar fi vorba despre o nouă relație a cântăreței.

Andreea Antonescu a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit la Antena Stars că misteriosul tânăr este un prieten bun pe care îl cunoaște de doi ani. El o ajută cu organizarea evenimentelor din viața ei și cu activitatea sa în social media.

„Eu nu știu de niciuna dintre ele. Edi este cel care este cu mine și lângă mine tot timpul, pentru că este cel care mă ajută foarte tare pe partea de social media. Edi fiind unul dintre bărbații pe care i-ați descoperit în viața mea.

E o relație de prietenie, pe lângă faptul că lucrăm împreună. Un iubit nu am, când voi avea este normal să-mi asum acea relație. Am devenit o persoană foarte pretențioasă în ceea ce privește bărbații și cred că am și de ce', a declarat Andreea Antonescu la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete